VingLab

VingLab on Vingmed Oy:n laboratorioyksikkö. Vingmed on yksi pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon tuotteiden jakelijoita. Yritys on toiminut Pohjoismaissa jo lähes 50 vuoden ajan.

VingLab on laboratorioalan tuotteisiin erikoistunut jakelija. Toimimme yhteistyössä maailman johtavien laboratoriotuotteiden valmistajien kanssa. Tuomme maahan ja myymme arvostettuja tuoteratkaisuja tutkimus-, teollisuus- ja opetuskäyttöön sekä kliiniseen laboratoriodiagnostiikkaan.

Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista Life Science- tarvikkeista ja laboratoriolaitteista. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat mm. nesteenkäsittely, biomonitorointi, suodatustekniikka, näytteiden käsittely, lämpötekniikka ja ravistelijat sekä kliininen diagnostiikka.

Lähellä asiakasta

Tarjoamme asiakkaillemme kokeneiden asiantuntijoiden henkilökohtaisen palvelun.

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Espoossa. Nopeat ja luotettavat toimituksemme kaikkialle Suomeen varmistavat osaltaan asiakkaillemme sujuvan työnteon.

VingLab

Laatuperiaate

Vingmedin asiakaskontaktit rakentuvat luottamukseen ja pitkäjänteiseen asiakassuhteiden luomiseen. Luottamuksen ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa työtä sekä laadukkaita, sopimuksenmukaisia toimituksia. Toimintamme jatkuva kehittäminen on tärkeä osa laatukonseptiamme. Jokainen Vingmedin työntekijä on vastuussa kehityksestä ja johdon tehtävänä on välittää tämä vastuuntunne kaikille organisaatioon.